Belangrijke informatie

Omdat ik het belangrijk vind dat een toekomstige pupkoper weet waar hij of zij aan begint, probeer ik op voorhand zoveel mogelijk informatie op mijn website en facebookpagina te plaatsen. Zo weten mensen wat het opvoeden van een pup allemaal inhoudt. Ook vind ik het belangrijk om informatie te delen met mensen die wellicht al jaren honden hebben, zodat ik wellicht ook in de toekomst nog ondersteuning kan bieden als het gaat om gezondheid, voer, gedrag en vachtverzorging. 

 

Mijn taak als fokker eindigt niet zodra de pups de deur uit gaan, ook de jaren erna zal ik altijd bereikbaar zijn voor advies of hulp en natuurlijk vind ik het fijn om nog eens wat te horen van de toekomstige baasjes. Ik probeer met mijn website en facebookpagina zo goed mogelijk bereikbaar te zijn en zoveel mogelijk kennis en ervaring met jullie te delen. 


Shows


Voer

Momenteel voeren wij voornamelijk Jarco en Platinum brok en vlees van Energique. Omdat ik een hondje (Sjakie, Boomer hondje van 10 jaar oud) heb met allergieën heb ik hier bewust voor gekozen. Mede daarom heb ik al mijn honden op hetzelfde voer, zo kan er nooit per ongeluk verkeerd voer bij mijn hondje met allergie terecht komen. 

 

Wil je graag advies over hondenvoer? Of heb je andere vragen? Stuur mij gerust een e-mail